Belysning och inredning för hemmet

Inredning, Tips

Dela av ett stort rum med en glasvägg

Har du ett stort rum där hemma som du vill dela av utan att ljusinsläppet påverkas? Då kan en glasvägg vara ett utmärkt alternativ. En vägg av glas är dessutom en snygg inredningsdetalj som aldrig går ur tiden.

Fördelarna är många med en glasvägg. Som sagt påverkar de inte ljusinsläppet så du kan dela av ett rum även om det inte har många fönster. Ljus är viktigt för att vi ska trivas, samtidigt som det bidrar med nyttig D-vitamin.

Glasväggar finns i flera stilar

Det finns olika typer av glasväggar, bland annat snygga varianter i industriell stil. På nätet kan du designa din egen glasvägg för att verkligen få en som passar just dig. Ta en titt onine för exempel på hur en fin glasvägg kan se ut.

En stor fördel med en glasvägg är att den bidrar till ljudreducering. Av den anledningen är de populära på bland annat kontor. Även i hemmet kan det vara skönt att ha ett litet kontorsrum där du inte blir störd av vardagsljuden i hemmet.

Glasväggar är ett modernt sätt att inreda. Du kan välja till saker såsom insynsskydd eller andra typer av tryck. På så sätt kan du göra din vägg personlig.