Belysning och inredning för hemmet

Tips

Sälj dina överblivna eller trasiga guldsmycken

Idag är det inte alls ovanligt att det i många svenska hem ligger guldsmycken i en byrålåda eller smyckeskrin som inte har blivit använda på många år. Kanske är det något även du känner igen dig i? Anledningen till att du har smycken liggandes kan vara flera. De kanske inte passar med din stil, men du vet inte vad du ska göra av dem?

Då är tipset att sälja dina guldsmycken. Guld har ett bra värde, och idag är det enkelt att sälja guld utan att bli lurad. Du kan smidigt skicka i en guldpåse och få dina guldsmycken värderade.

Gör om smycken till pengar

Guldsmycken kan vara värda mycket pengar, och vad gör de för nytta av att ligga i en låda? När du säljer dina guldsmycken får du istället in pengar. Med pengarna kan du göra flera olika saker. Du kan exempelvis köpa nya smycken som passar din stil och som du faktiskt kommer att använda.

Ett annat tips kan vara att sätta in pengarna på ett sparkonto så att du får ränta. Eller helt enkelt köpa något du vill ha, så som inredning till hemmet. Kanske kan du finansiera din nya belysning med ditt gamla guldhalsband?