Belysning och inredning för hemmet

Belysning, Tips

Inred ditt hem med belysning i retrostil

Att inreda ditt hem i en unik stil kan verkligen göra att din personlighet blir framhävd och speglad. Idag är många hem klassiskt minimalistisk inredda med vitt, beige och grått, vilket ibland kan ge en lite opersonlig känsla. Det blir därför extra intressant och roligt när du då får komma in i ett hem med en unik stil.

Retrostil har blivit modernt

En stil som tycks växa runt om i landet just nu är intresset för retro. En retrostil inom inredning ger ett hem en hemtrevlig och mer unik känsla. Retrostil i ett hem speglas ofta av färger som exempelvis orange, blått, brunt och grått. Stilen är en lagom mix mellan minimalistiskt men med en twist av annorlunda färger och former.

Hitta rätt inredning till ditt hem med retrostil

I dagens butiker med inredning är det alla mesta ganska enformigt och sortimentet består mest av det som är trendigt just nu. Det kan vara en utmaning att hitta rätt inredning, och framförallt belysning om du är ute efter en retrostil. Idag finns det dock ett brett utbud online och du kan enklare hitta något på nätet om du letar inredning till en mer speciell stil.