Belysning och inredning för hemmet

Renovering

När renoveringen är klar

renoveraDu som är mitt uppe i en renovation eller nyss blivit klar vet nog hur mycket tid och energi som går åt. Trots det så är det alltid en härlig känsla att vara klar, dels på grund av stoltheten men även resultatet, såklart. Vi tänkte ge några tips för de nya projekten som väntar.

Städning

Är du fortfarande mitt uppe i renovationen? Då kan du vara strategisk och städa ordentligt efter varje delmoment. Det är lätt hänt att man bara städar lite lätt eftersom det ändå kommer smutsas ner igen vid nästa moment, men du kan spara dig tråkigt arbete på slutet genom att ständigt hålla det så rent det går.Har du nyss blivit klar och står med en enda röra så kan det känns lite vemodigt att sätta igång med städningen, man vill ju såklart fokusera på annat, som inredning. Vill man göra det så enkelt som möjligt så kan man anlita en städfirma som erbjuder byggstädning. Eftersom byggdamm gärna letar sig in i ställen man själv har svårt att komma åt så kan det vara skönt att överlåta den delen till proffs.

Inredning

Städningen är klar, och du kan nu börja fokusera på det roliga. Har du inte redan bestämt dig för att ställa in redan befintliga möbler är det nu dags att börja leta nytt! Precis som med allt annat så kan du enkelt hitta inspiration på nätet. Ett tips är att kolla på sajter som IKEA, där hittar du inspiration för hela rum och du kan ofta lägga till saker i din varukorg direkt från bilderna.